Resultaten voor oude schoenen inleveren voor geld 2016

oude schoenen inleveren voor geld 2016
Schuurman Schoenen Oude schoenen nieuw geluk!
Oude schoenen nieuw geluk! vrijdag, 21 oktober 2016. Oude schoenen nieuw geluk! Heb jij thuis bijna geen ruimte meer in je schoenenkast? Dan is nu de tijd om een grote schoonmaak te houden in je schoenencollectie. Tot 30 oktober krijg je namelijk per paar oude schoenen die je bij ons inlevert een kortingsbon van 10! Alleen maar voordelen. Je slaat twee vliegen in één klap want jij bent van je oude schoenen af én je hebt 10, korting op een nieuw paar. Maar dat is niet alles. Wij doneren voor elk paar die bij ons ingeleverd wordt 025, aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Nationaal Fonds Kinderhulp. Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich in voor de kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. Er zijn kindjes in Nederland die op schoenen lopen die allang te klein zijn of op schoenen die zo op zijn, dat ze geen steun meer bieden. En steun is natuurlijk erg belangrijk voor de ontwikkeling van de voeten. Het Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat elk kind recht heeft op geluk, en dat vinden wij ook. Je oude schoenen doneren. Je mag zoveel schoenen bij ons inleveren als je kwijt kan.
Waar kan ik oude kleding en textiel inleveren? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Bij sommige supermarkten of winkelcentra staan speciale verzamelcontainers voor oude kleding en textiel. U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten. En textiel zoals handdoeken, washandjes, tafellakens en dekbedovertrekken. Oude kleding en textiel inleveren bij gemeentelijk afvalbrengstation.
Jouw kleding is geld waard.
Als je de opbrengst graag direct aan een goed doel wilt schenken, kan dat ook. Als je schone en draagbare dames, heren, of kinderkleding bij het hoofdkantoor van Cash4yourfashion in Nieuwegein inlevert, ontvang je direct contant geld. Woon je niet in de buurt van Nieuwegein? Het bedrijf heeft ook landelijke inzamelpunten, waaronder in Apeldoorn, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Vianen en Zeist. Momenteel is Cash4yourfashion bezig met het uitbreiden van inzameldepots, zodat er binnenkort wellicht eentje nog dichter bij jou in de buurt zit. Heb jij een overvolle kledingkast en ben je enthousiast geworden over dit initiatief? Stop dan je oude schoenen, tassen of kleding in een vuilniszak of doos en lever ze in bij het hoofdkantoor of een van de inzameldepots. Bij het hoofdkantoor ontvang je direct cash, bij de depots wordt de vergoeding overgemaakt. Je krijgt 065, per kilo. Voor een volle vuilniszak van 10 kilo ontvang je dus 650! Als je meer wilt weten over dit bedrijf ga je naar hun website www.cash4yourfashion.nl. Reageer op dit artikel Reactie annuleren. Inloggen met Facebook. Ga jij je oude kleding hier inleveren?
Je oude schoenen zijn geld waard! Ruil ze nu in!
Je oude schoenen zijn geld waard! Ruil ze nu in! Geplaatst op: 5/25/2010 1117.: Geef je oude schoenen een 2e leven, ruil ze in bij Run2Day en steun hiermee het goede doel. Steun Right To Play en lever je oude schoenen in bij Run2Day. In samenwerking met inzamelingsbedrijf KICI zamelt hardloopwinkel Run2Day oude schoenen in t.b.v. Right To Play. Kortom, Run2Day geeft oude schoenen een 2e leven ze lopen verder in een ontwikkelingsland en jou een fikse inruilkorting op de totale runningschoenen collectie. Tot en met 27 juni krijg je op de totale collectie van Run2Day tot 25, inruilwaarde voor je oude gebruikte schoenen.
Oude schoenen voor korting Edgie om meer uit je geld te halen.
Oude schoenen voor korting. Geplaatst op: 11 september 2014 door Edgie. Laatste update: 11 september 2014. Wist je dat je bij heel veel winkels je oude schoenen kunt inleveren en daarmee korting scoort op een nieuw paar? Een opgeruimde kamer én nieuwe schoenen! Trendsetter Levensgenieter Regelaar Toekomstplanner Slim uitgeven 12-15 jaar 15-18 jaar 18-25 jaar Slim shoppen Geld besparen Korting. Word lid van Edgie. Hoe kan ik mijn spullen. Prinsjesdag 2015, dit gaat. Heb jij geldtips, ervaringen of weet jij de leuke gratis evenementen te vinden? Deel je eigen tip. 26 augustus 2016.
Oude schoenen? 4 tips wat te doen met je afdankertjes Goedkoop.be.
Oude Schoenenactie Brantano. Waarschijnlijk klinkt het bij velen bekend in de oren; de Oude Schoenenactie van Brantano. 2 x per jaar, in maart en dit jaar van 13 september tot en met 24 september, zamelt de schoenenwinkel oude schoenen in voor meerdere goede doelen.
Blog Inruilactie voor het Leger des Heils: 15% korting in ruil voor je oude schoenen! Ook online!
Inruilactie voor het Leger des Heils: 15% korting in ruil voor je oude schoenen! Geef jouw schoenen een nieuw leven! De grote inruilactie van 2016 was een groot succes! En daarom lanceert Bristol een nieuwe inruilactie in samenwerking met het Leger des Heils! Tijdens deze nieuwe inzamelingsactie zal iedereen zijn voordeel kunnen doen! Je kunt immers t/m 31/12/2017 je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren en je steunt zo het Leger des Heils.
index.
Voor alle draagbare kleding wordt door ons 040, per kg. U krijgt het bedrag direct contant in uw handen. UW OUDE KLEDING IS GELD WAARD. We zamelen uw oude kleding en schoenen in en betalen u direct het geld in.

Contacteer ons