Meer resultaten voor oude schoenen inleveren groningen

oude schoenen inleveren groningen
gemeente Winsum Gemeentewinkel.
Oude kleding en schoenen kunnen prima worden hergebruikt. Breng ze naar een kringloopwinkel of speciale textielbakken. U mag alle textiel apart inleveren, ook als het versleten of kapot is. U vindt de textielbakken op de volgende locaties.: Adorp, Torenweg 2 A.
Leger des Heils Kledinginzameling.
Het geld dat we daarmee verdienen gebruiken we om projecten van het Leger des Heils te ondersteunen. Van de ingezamelde kleding houden we een deel apart om uit te delen bij rampen en noodsituaties. Natuurlijk sparen we met het hergebruik ook het milieu.
Leger des Heils ReShare.
Wie zijn we? Keurmerk en certificering. Wat doen we? Wat doet Reshare? Wat gebeurt er met uw textiel? Bestemming van de kleding. Zoek een container in de buurt. Wat mag in de container? Vind een inzamelpunt bij u in de buurt.
Gemeente Groningen Afval.
Klein chemisch afval zoals verf kan je inleveren bij de chemokar. Ook oude elektronische apparaten die zo klein zijn dat ze in een normale boodschappentas passen kan je inleveren bij de chemokar. Maar eens per maand worden ze opgehaald in je straat, zie groningen.nl/afval/afvalwijzer. Oude kleren en schoenen.
Textiel inleveren Gemeente Groningen.
Gebruikte kleding kun je ook inleveren bij winkels als We Fashion, HM en Jack Jones. Minder kopen is het duurzaamst. De hoeveelheid kleding die per jaar wordt aangeschaft in Nederland is enorm: gemiddeld zo'n' 14 kilo per persoon! Door minder spullen te kopen het liefst van betere kwaliteit wordt de hoeveelheid textielafval flink verminderd. In veel tweedehands kledingwinkels is mooie en goede kleding te koop voor een schappelijke prijs. Ook via Marktplaats is er een levendige handel in tweedehands kleding. Veel duurzamer dan iets nieuws kopen en bovendien ben je dan qua outfit geen dertien-in-een-dozijn! Wil je weten wat er wel en niet in de textielbak mag.: Voor informatie over kledinginzameling kun je terecht bij de brancheorganisatie Vereniging Herwinning Textiel: textielrecycling.nl. Bekijk het filmpje. In Groningen zamelt GoudGoed textiel in. Wat u moet weten. In plastic zak aan de weg zetten. Wilt u oude kleding, textiel en/of schoenen aan de weg zetten?
Sam's' Kledingactie. Kleding verzamelen Sam's' Kledingactie.
aanbrengpunten en ophaalservice GoudGoed.
Er zijn verschillende manieren waarop uw oude kleding en schoenen bij GoudGoed Textiel terecht kunnen komen. Allereerst doordat u het bij de weg zet in de bekende rode zak. Deze wordt twee keer per jaar bij iedereen in Groningen in de brievenbus bezorgd.
Vind een container Sympany Geef goed door.
Wat gebeurt er met je textiel? Sympany stuurt dagelijks de chauffeurs de weg op om textiel kleding, schoenen en accessoires in te zamelen. Dit textiel gaat naar een van de verschillende sorteercentra in Nederland, waar het van restafval wordt ontdaan.

Contacteer ons