Meer resultaten voor bristol schoenen inleveren

bristol schoenen inleveren
ALTIJD korting Bristol februari 2018 actiecode.
Bij Bristol zult u het allemaal vinden voor de dames, de heren, de jongens en de meisjes. Het allerleukste van Bristol is, naast dat het er voor iedereen is, dat ze je ook nog eens van top tot teen leden. Leuke schoenen, een toffe broek, shirts, truien en nog leuke must-have accessoires die je outfit elke dag afmaken.
Leger des Heils ReShare.
Ook schoenenwinkel Bristol heeft zich opgegeven voor de Sinterklaas Schoenenactie van het Leger des Heils. Op hun vestigingen staat ook een ReBox waar klanten schoenen kunnen inleveren. Zo kan heel Nederland schoenen doneren aan het goede doel! Doe mee, lever schoenen in!
Bristol 15% korting in ruil voor je oude schoenen.
Bristol heeft weer een nieuwe inruilactie in samenwerking met het Leger des Heils! Voorwaarden: Je kunt tot en met 31 december 2016 je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren en zo steun je het Leger des Heils. Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een kortingsbon van 15% waarmee je naar hartenlust nieuwe schoenen kunt aanschaffen!
Blog Inruilactie voor het Leger des Heils: 15% korting in ruil voor je oude schoenen! Ook online!
Tijdens deze nieuwe inzamelingsactie zal iedereen zijn voordeel kunnen doen! Je kunt immers t/m 31/12/2017 je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren en je steunt zo het Leger des Heils. Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een kortingsbon van 15% waarmee je naar hartenlust onze trendy collectie kan ontdekken!
Bristol kortingscode voor februari 2018 Pepper.com.
den Bekijk code Bekijk code Bekijk code. Je kunt bij Bristol oude schoenen inleveren in ruil voor een kortingsbon van 15% korting. de bon is 1 maand geldig na uitgifte. de code is ook online in te wisselen. de code is n Lees meer.
Blog Bristol en Leger des Heils verlengen succesvolle samenwerking!
Je kunt nog steeds je herbruikbare schoenen bij Bristol inleveren in de zogenoemde REBOX en je steunt zo het Leger des Heils. Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een voordelige kortingsbon van 15% waarmee je naar hartenlust onze trendy collectie kan ontdekken!
Blog.
Bristol en het Leger des Heils hebben het hart op de juiste plaats en werken dan ook met plezier samen aan een hartverwarmende actie: Geef jouw schoenen een nieuw leven! Bristol en het Leger des Heils geven namelijk het goede voorbeeld met een vernieuwde inruilactie met niets dan voordelen!
Leger des Heils ReShare.
Vanaf nu kun je het hele jaar door je schoenen inleveren bij Bristol. Voor elk paar schoenen dat je inlevert, krijg je een kortingsbon van 15% waarmee je naar hartenlust kan shoppen bij Bristol. Je kunt ook online profiteren van deze actie.

Contacteer ons