Meer resultaten voor kapotte schoenen inleveren

kapotte schoenen inleveren
Waar kan ik textiel, kleding en schoenen inleveren? Gemeente Amsterdam.
Direct naar: Inhoud Waar" kan ik textiel, kleding en schoenen inleveren." Direct naar: Footer. Zoeken in Amsterdam.nl. Pad tot huidige pagina. Waar kan ik textiel, kleding en schoenen inleveren? Kijk op de kaart om te zien waar de textielcontainers staan in Amsterdam.
Oude schoenen inleveren? Doneer ze gratis per post! Packmee.
Oude schoenen inleveren. Oude schoenen inleveren door ze gratis per post te doneren aan Packmee. Oude schoenen inleveren of gebruikte kleding inleveren en het goede doel steunen. Verzamel daarom schoenen en kleren die je niet meer draagt, maar die nog wel bruikbaar zijn, en stop ze in een grote doos.
Wat mag er in de container? Sympany Geef goed door.
Als het met verf of olie is besmeurd hoort het niet thuis in onze containers. Ook matrassen, dekbedden en kussen zijn niet welkom. Op de gemeentewerf in jouw gemeente vertellen ze je graag waar je deze spullen wél kwijt kunt.
Waar kan ik oude kleding en textiel inleveren? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten. En textiel zoals handdoeken, washandjes, tafellakens en dekbedovertrekken. Oude kleding en textiel inleveren bij gemeentelijk afvalbrengstation. Gemeenten moeten een plaats hebben waar u uw afval gescheiden kunt inleveren.
Kleding, textiel en schoenen inleveren MilieuCentraal.
Kleding, textiel en schoenen. Kleding, textiel en schoenen. Kleding en schoenen die je zelf niet meer draagt, kun je naar een kringloopwinkel of tweedehandszaak brengen. Je kunt het ook inleveren in een textielbak of kledingzak. Ook versleten en gescheurde stoffen mogen in de textielbak!
Leger des Heils ReShare Veelgestelde vragen.
Kijk op www.reshare.nl/map of bel gratis 0800 0322 voor het dichtstbijzijnde inzamelpunt bij u in de buurt. Haalt Leger des Heils Reshare ook textiel op aan huis? Ja: als u meer dan 15 zakken kleding hebt, komen wij in heel Nederland kleding en schoenen bij u thuis ophalen.
Kleding inzamelen MilieuCentraal.
Lever je kleding dan gescheiden in. Je staat versteld hoeveel waarde het nog kan hebben! Er mag meer in de kledingcontainer dan je denkt! Zo zijn kapotte en versleten kledingstukken of schoenen welkom. Ook knuffels, gordijnen en beddengoed mag erin.
De textielcontainer: er kan meer in dan je denkt! Omrin Samen halen we alles eruit.
Daarom mag je alle textiel apart inleveren, ook als het versleten of kapot is. Gescheiden inleveren van kleding, schoenen, huishoud en woontextiel en ook knuffels is goed voor het milieu. Alle textiel mag erin, behalve als het vervuild of nat is.

Contacteer ons