Meer resultaten voor kleding en schoenen inleveren

kleding en schoenen inleveren
Waar kan ik oude kleding en textiel inleveren? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Bij sommige supermarkten of winkelcentra staan speciale verzamelcontainers voor oude kleding en textiel. U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten. En textiel zoals handdoeken, washandjes, tafellakens en dekbedovertrekken. Oude kleding en textiel inleveren bij gemeentelijk afvalbrengstation.
Oude schoenen inleveren? Doneer ze gratis per post! Packmee.
Oude schoenen inleveren of gebruikte kleding inleveren en het goede doel steunen. Verzamel daarom schoenen en kleren die je niet meer draagt, maar die nog wel bruikbaar zijn, en stop ze in een grote doos. Die doos stuur je vervolgens gratis naar Packmee!
De textielcontainer: er kan meer in dan je denkt! Omrin Samen halen we alles eruit.
Daarom mag je alle textiel apart inleveren, ook als het versleten of kapot is. Gescheiden inleveren van kleding, schoenen, huishoud en woontextiel en ook knuffels is goed voor het milieu. Alle textiel mag erin, behalve als het vervuild of nat is.
Kleding, textiel en schoenen inleveren MilieuCentraal.
Kleding, textiel en schoenen. Kleding, textiel en schoenen. Kleding en schoenen die je zelf niet meer draagt, kun je naar een kringloopwinkel of tweedehandszaak brengen. Je kunt het ook inleveren in een textielbak of kledingzak. Ook versleten en gescheurde stoffen mogen in de textielbak!
Oude kleding en schoenen in de stad Utrecht Milieucentrum Utrecht MCU.
Met het apart houden en inleveren van oude kleding en schoenen maakt u andere mensen blij, bespaart u grondstoffen en helpt u het milieu een handje. Minder kleding/textiel bij het restafval betekent minder afvalverbranding. In de gemeente Utrecht kunt u uw gebruikte kleding en schoenen onder meer kwijt bij kledingcontainers, tweedehands kinderkledingwinkels en kringloopcentra.
Waar kan ik textiel, kleding en schoenen inleveren? Gemeente Amsterdam.
Direct naar: Inhoud Waar" kan ik textiel, kleding en schoenen inleveren." Direct naar: Footer. Zoeken in Amsterdam.nl. Pad tot huidige pagina. Waar kan ik textiel, kleding en schoenen inleveren? Kijk op de kaart om te zien waar de textielcontainers staan in Amsterdam.
Vind een container Sympany Geef goed door.
Sympany stuurt dagelijks de chauffeurs de weg op om textiel kleding, schoenen en accessoires in te zamelen. Dit textiel gaat naar een van de verschillende sorteercentra in Nederland, waar het van restafval wordt ontdaan. Vervolgens wordt het op kwaliteit en soort uitgezocht.
Leger des Heils ReShare Veelgestelde vragen.
Kijk op www.reshare.nl/map of bel gratis 0800 0322 voor het dichtstbijzijnde inzamelpunt bij u in de buurt. Haalt Leger des Heils Reshare ook textiel op aan huis? Ja: als u meer dan 15 zakken kleding hebt, komen wij in heel Nederland kleding en schoenen bij u thuis ophalen.

Contacteer ons